dijous, 8 de desembre del 2011

6/12 Viatge a Agra


De bon mati, en va venir a buscar el cotxe que havíem contractat, amb el seu conductor en Sonu Ji, i varem iniciar el viatge cap a Agra, que es on hi ha el Taj (el temple de l'amor.... al cap d'uns dies anirem a veure el temple del sexe, per intentar resoldre el dubte existencial d'en Woody Allen...).

En mirar el mapa tot es per autopista, pel que esperem un viatge plàcid i curt, ja que no hi ha massa mes de 200 km. El primer que veiem es que Delhi no s'acaba fins mes de 50 Km enllà del centre des d'on hem sortit! Com que direm que son 'vies intraurbanes', no ens sorprenem de compartir avinguda amb bicis, motos, rikshaws (alguns amb mes de 10 persones dins), carros, micos, camions profusament decorats i per descomptat alguns d'aquests vehicles circulant en contra direcció per estalviar-se una quants metres respecte a si agafessin el trencall corresponent.... No problem, that's India! i el conductor hi sembla prou familairitzat.... de fet es el primer en anar-se posant entre mig per la via del zig-zagueig i el clàxon... Blow Horn....



Vista de l'autopista, ja lluny de Delhi

Total, que el viatge es fa una mica més llarg del que pensàvem, però tot be. Al cap d'unes hores ens para a un lloc per menjar i comencem (seguim) amb el tema tourist, el lloc te cafeteria per forans i al darrera un altre pels conductors i demés... 
Per exemple un cafè amb llet a la zona de turistes pot valdre 115 INR (lo normal son de 5 a 10 INR) que venen a ser uns 2 euros!
Intentem parlar amb el Sonu i ens diu que si, però que al lloc indi no hi podem menjar, ja que es Molt picant i ens agafaria mal de panxa (fins ara l'únic que ha agafat mal de panxa es ell, però això es una altre historia) i intentem explicar-li que no ens agrada gens aquest tipus de llocs segregats i que volem anar als normals, tot i que ens cobrin una mica mes. But it's not possible, there food is to hot for you!
Total que li preguntem si al cafè li posen xile, i ens assegura que no.... i li expliquem que nomes hem pres un cafè i un te masala pel que el rotllo del picant no hi tenia res a veure.... Seguirem amb el Sonu, però de moment ho deixem en que varem continuar amb el viatge cap a Agra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada