dilluns, 5 de desembre del 2011

5/12 A punt per marxar de Delhi



Avui ha estat un dia especial.
Hem començat amb els nostres conductors de ricshaws d'ahir, que ja havíem quedat, que ens portessin a l'estació central per poder comprar els bitllets. Però tot i que anàvem molt ben predisposats a pujar al primer pis no ha estat possible. Tothom ens volia ajudar i al final hem acabat a una altre agencia de viatges. Després de molt parlar hem concretat un viatge demà fins a Agra, amb cotxe i conductor, seguir fins a Orcha l'endemà i anar parant fins arribar a Khajuraho el dia 9 i a la nit i agafar el tren nocturn fins a Varanasi. Tot això amb els bitllets inclosos per 300 E, però així hem pensat que ja no ens teníem de preocupar mes pels desplaçaments fins que no arribem a Kerala.
Tot seguit ja hem decidit seguir avui amb el conductor que tindrem els 4 dies i hem anat a veure el Memorial de Ghandi, el Fort Vermell. que avui estava tancat, passejar per l'Old Delhi i anar a veure la Gran Mesquita.
Hem sopat bé, al centre de Delhi a la placa Connaught Circus.
I ara al Yatry descansant, entre clàxons, castells de foc i cerimònies amb banda inclosa.

3 comentaris:

  1. Veig que continuen les emocions fortes amb les "agències de viatges". Ara us anirà bé tenir només un taxista-guia per fer kilòmetres. Segons el Sr. Google (el dels mapes) en fareu més de 600. Ja ens explicareu que tal estan les carreteres tot i que fins passat Agra és autopista.

    Que us vagi molt bé

    Tomàs

    ResponElimina
  2. Bueno, si és autopista ja és molt!!!
    Suposo que ara ja esteu de camí conduint.
    Que el viatge sigui tranquilet i que us vagi bé.
    De moment nosaltres tot bé, avui dia de festa per casa jugant amb els dos bitxitos i intentant fer una mica de feina de la uoc.

    Un petó enorme!!! i aneu escrivint.

    Elisenda

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per aquestes lectures tant divertides.
    La foto del tubant és impagable.
    Que vagi tot molt bé
    Una abraçada
    Jose

    ResponElimina