diumenge, 4 de desembre del 2011

3/12 Arribant a l'india

Finalment ja hem arribat a aquest petit continent... Això si, després de 12 hores de vols amb les comoditats de la classe turista i de començar a descobrir les diferents concepcions d'espai personal (podíem llegir tranquilament el diari del veí, que ens ocupava tota la visió).
A l'aduana, la única preocupació era el fet d'introduir derivats càrnics sense declarar, tot i que no vàrem tenir cap problema (no hem pogut resistir la temptació d'endur-nos-en uns quants paquets de pernil del bo, per si de cas....).
L'arribada va ser a les 3 de la nit hora local, pel que no hem pogut experimentar el núvol de taxistes oferint-nos viatge, allotjament i altres serveis, i la carretera fins a l'hostal estava quasi buida. Ara ja instal.lats, i esmorzats, ja estem a punt per endinsar-nos a la selva de clàxons i ricshaws, anirem comentant.
Per cert un dels pocs camions que varem trobar duia en lletres ben grosses "horn please"! 

2 comentaris:

  1. Doncs be, que tot el viatge vagi com fins ara i l'aneu explicant sempre que pugueu, aquí estarem per fer dentetes de la vostra sort.
    Suposo que estic fora d’òrbita d'alguna cosa però ni l'hi veig el que al cartell del camió, ja m’ho faré explicar per algú.

    Espero tindre l’honor de ser el primer de fer-vos un comentari.

    Joan Torrents

    ResponElimina
  2. Hola familia!! Desitjem una bona estada i un viatge ple d'aventura i encant, el fet que al avió podeu llegir el diari del veí es una de les ajudes que ens han donat per economitzar ... un diari varis lectors!!

    No patiu ja explico jo a en Joan el Horn Please, que si li escapa!!

    Molts petonets i fins mes informacions

    ResponElimina