dilluns, 12 de desembre del 2011

11/12 Varanasi



Avui, després del partit ens ho agafem amb calma i fins a les 12 ni hem sortit de l’hotel. Hem anat a dinar i després hem agafat un rikshaw fins al centre, tot i que la carretera que hi porta ens ha semblat bastant monòtoma, i hem tornat altre cop caminant per la vora del Ganga.

La nostra ofrena al Ganga



Al centre, a part de voltar hem estat cercant una terrassa que dones al Ganga on sopar, però sense massa èxit, i m'han entabanat per a fer=me un massatge al mig del Ghat... la tona ja no s'hi ha vist en cor, ja que era d'aquells d'anar-te estibant fent petar totes les articulacions del cos. No ha estat malament, però com sempre, el preu que havien dit no tenia cap relació amb el que demanaven al final... ja ho hauríem de saber a aquestes alçades, pel que no en comentarem res mes.

Detall de l'instal.lacio electrica a un bon hotel....


Total, hem tornat passejant per la vora del riu, fins a l'hotel, i hem sopat i ant al llit d'hora, ja que jo veig treien tots els símptomes d'una bona calipàndria! Així que a fer bondat i a descansar que demà (12/12) tenim una altre jornada de viatges, ara ja si, per anar cap al sur, a Kochi, estat de Kerala del que tothom ens n'ha parlat molt be. No arribem allà fins a la nit, vol dir que quan poguem ja seguirem explicant.

Fins ara

4 comentaris:

  1. Hola avia i albert

    L'Adrià Lladó diu:

    A casa el pare m'està gravant la pel·lícula de l'Helena de Troya i les Tres Bessones i ja tenim gravada la del Rei Artur i els Cavallers de la Taula Rodona i les Tres Bessones.

    Avui no aniré a la piscina perque estic una mica encostipat.

    El Cardenal Richelieu és molt dolent i surt al conte de els 3 Mosqueters.

    Firma:

    adria

    ResponElimina
  2. Mireu el comentari del dia 6. És de la M.T. Pagés i és nou d'avui però ha sortit en el dia 6 de desembre

    ResponElimina
  3. M'acabo de llegir el bloc d'una tirada i m'ho he passat fantàsticament bé. Molt interessant i suggeridor, Té molt mèrit viatjar com ho esteu fent!

    Gran abraçada de l'arnau.

    ResponElimina
  4. Necesito una altra dòsi de bloc!!!

    Quin dia torneu?

    ResponElimina