divendres, 23 de desembre del 2011

23/12 Anada a Chennai

Be, avui al mati i ja mig recuperats d'ahir (excepte per algun petit cruiximent que es resisteis a abandonar-nos), avui tocava anar cap a Chennai, capital de Tamil Nadu, on agafarem ja el vol de tornada.

El temple mes famos de Madurai (estavem cansats, es feia fosc i no varem ni entrar-hi)

Mercat de Flors a Madurai


Els ornaments els venen als fidels per honrrar les imatges del temple.


Despres dels habituals controls de passaports i bitllets (un a l'entrada de l'aeroport, un altre per passar les maletes pels raig X, on m'han pres l'encenedor, tot i dur-lo a la maleta a facturar, un altre per agafar les targes d'embarc, un altre per entrar a la zona de sortides amb control de metalls i escaneig de les bosses de ma (a la Tona li han fotut les tissoretes de les ungles) un altre control de passaport i bitllets per sortir a la pista, un darrer (?) per entrar a l'avio, hem fet un vol rapid i agradable.

Pero la petita sorpresa era que al sortir de l'avio ens han volgut tornar a comprovar les targes d'embarcament i el passaport... Quan ja haviem fet el vol!

Total que ni sabiem on ho teniem, pero tot i aixi ens han fet esperar a peu de pista fins que no ho hem trobat, i un cop els els hem donat, hi han fet una marca amb boli.... (india). Ja havia marxat la jardinera, aixi que n'han fet venir una altre per a nosaltres tots solets i amb l'estoneta passada quasi no hem hagut d'esperar per les maletes.

Una jardinera per a nosaltres solets!

Tot i aixo, hem arribat cap a migdia al de Chennai, pero despres de resoldre varis tramits alla (canviar moneda, buscar un resguard del vol, ja que sino tens algo no et deixen arribar a facturacio i nosaltre ho hem fet tot electronic, etc.), teniem el dubte de que fer aquesta darrera nit.

Una opcio era anar al centre de Chennai i visitar alguna cosa, pero aixo es una mega ciutat i estem una mica farts de fums, sorolls, taxistes, rikshaweros i demes assaltacamins i ens feia molta mandra....

L'altre era cercar un hotel o ghest house proxim a l'aeroport i esperar a passar les hores alla, pero al final hem preguntat a uns indis que ens havien demanat foc i hem acabat anant a un poblet del sud de Chennai que es diu Besant Nagar i que tot i ser un continu amb la ciutat te platja i es bastant mes tranquil que el centre, aixi que hem pogut anar-nos a sucar els peus a l'indic, passejar pel malecon i cercar un bon lloc per tenir internet.

Impresionant forn tipus frances al costat de la platja amb pastes de fussio entre franceses i verdures indies picantones, bonissimes

Vista del Malecon i de la platja de Besant Nagar


Atraccions de fira, fetes de fusta, mogudes a ma i moltes amb motos i cotxes tipus "xinos"

Indies banyant-se amb el vestit i tot

La tona fent l'india i sucant els peus


Dema la previsio es de panxing i fer poca feina fins a la nit, en que hem d'anar a l'aeroport, pero de fet el vol no el tenim fins a la matinada del dia 25 (Nadal!... plena i que se li pagui....).

Esperem no ensopagar durant el vol amb el grassonet vestit de vermell i que us arribi tot el carbo que us ha d'arribar a cadascu!

:)

Si podem dema us escriurem quatre cosetes mes que hem anat acumulant durant el viatge, fins ara!

2 comentaris:

  1. molt bé.... felicitats pel bloc i que tingueu un molt bon vol de tornada.
    Bon nadal!!!

    ResponElimina
  2. Bon Nadal i fins aviat

    Una abraçada

    Maria-Teresa

    ResponElimina